Wij hebben een huis gekocht!

Misschien wel het spannendste en het leukste waar we het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest en nu kunnen we het eindelijk van de daken schreeuwen: wij hebben ons droomhuis in Duitsland gekocht! Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Huis kopen in Duitsland

Voor wie mijn blog al wat langer volgt, weet dat mijn vriend en ik in een leuk appartementje in Duitsland wonen. Dat bevalt heel goed en eigenlijk waren we dus ook helemaal nog niet op zoek naar een huis. Maar soms komen dingen op je pad en moet je er gewoon voor gaan! Eind juni zijn we er voor het eerst wezen kijken en we waren gelijk enthousiast. Precies een half jaar later, net een dag voor kerst was de koop dan eindelijk rond en is het huis van ons!

We zijn ongelofelijk blij, trots en dankbaar dat we dit al op zo’n jonge leeftijd kunnen waarmaken. 🤩 We hebben erg veel zin in dit avontuur, dus bereid je voor op allerlei interieur of inspiratie posts die met het huis te maken hebben. 🙂

Verbouwen

Het huis is gebouwd in de jaren 60 en sindsdien is er ook nog maar weinig aan vernieuwd. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat het nog een enorme klus gaat zijn om alles te moderniseren. De sleutel hadden we gelukkig al eventjes en dus konden we in november al beginnen met de verbouwing. De badkamer slopen, muren doorbreken, deuren dicht maken, behangen, schilderen en noem maar op. We doen alles zelf én wat is het leuk! 😀 We willen voor een modern interieur gaan, met zwarte details. Ik zie het al helemaal voor me en kan ook goed door de ravage heen kijken. Per dag dat we er gewerkt hebben, kun je vooruit gang zien. Super motiverend!

Zoals ik al schreef, zal ik in de toekomst wel meer details van het interieur en updates van de verbouwing geven. We hebben er zin in!

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.