7 items die ik deze herfst nodig heb. (En jij ook!)

Het is er nu nog helemaal niet het weer voor, maar ik ben vast op zoektocht geweest naar fijne truien en andere trends. De herfst is echt mijn favoriete seizoen qua kleding en ik kijk dan ook echt weer uit naar sweater weather waarbij ik lekker met een kopje thee bij de verwarming mag zitten. ♡ Kijk je mee naar mijn wishlist?

Tijdens mijn zoektocht kwam ik 3 truien tegen die ik heel mooi vind. De kleur geel draag ik erg graag dus deze trui van Scotch & Soda is dan ook voor mij op het lijf geschreven. Een trui met een V-hals heb ik ook nog niet en streepjes zijn altijd goed. Deze truien shop je van links naar rechts bij Abercrombie & Fitch, Scotch & Soda en bij About You.

 

Op vakantie in Kreta kwam ik om de haverklap zo’n tasje met van die kettingen aan de randen tegen. Heel leuk vind ik deze! Maar ik wist ook bijna zeker dat deze tasjes in de souvenirwinkeltjes gewoon allemaal goedkoop op Aliexpress zijn ingekocht, en dat ik hem daar dus ook vele malen goedkoper zou kunnen scoren. Ik zocht, et voìla: hier is die dan!

Tijgerprint zagen we het afgelopen jaar al veel, maar ga je deze herfst alleen nog maar meer zien! Een shirtje in tijgerprint heb ik al wel, maar een broek en jurkje nog niet! Deze broek van Fabienne Chapot en dit jurkje van My Jewellery zouden dan ook geweldig in mijn kledingkast passen. Het truitje dat dit model trouwens draagt lijkt mij hier ook wel chill bij. Deze is wederom weer van Fabienne Chapot en shop je hier.

Dit zijn dan mijn voorlopige wensen!
Heb jij al een wishlist? En wat vind jij van tijgerprint? Let me know!

Liefs, José.

Side note: In dit artikel heb ik gebruik gemaakt van affiliate linkjes.
Je kunt hier meer over lezen in mijn disclaimer

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.