Snapshots of Greece

I’m back! Afgelopen dinsdag kwam ik terug van een paar daagjes Kreta met mijn vriend en twee weken daarvoor ben ik een weekje naar Zakynthos geweest met mijn vriendinnen. Beide zijn mooie eilanden van Griekenland. Op de dag dat ik terug kwam van de eerste vakantie vertelde mijn vriend dat hij een verassing had: een tweede vakantie naar Griekenland! Zo ontzettend onverwacht en lief! Vandaag deel ik foto’s van deze vakanties. Kijk je mee?

Zakynthos

Op het eiland Zakynthos verbleven we in dit prachtige appartementencomplex net buiten de stad Laganas. Er bleek bij aankomst dat er sinds twee maanden een nieuw zwembad in de tuin is gebouwd. Dit stond natuurlijk nog niet op de site toen wij deze vakantie boekten, dus dit was een hele aangename verassing!

Naast liggen aan het zwembad hebben we vele uitstapjes gemaakt. Zo zijn we op sea safari geweest, waarbij je kon zwemmen door de “grotten” in de zee. Deze gaven een beetje licht door de algen die er zaten. Daarnaast zijn we een dag mee geweest op een groot schip langs de vele baaien van Zakynthos en zijn we een dag naar Banana Beach geweest waar deze foto bij de vlag gemaakt is.

Kreta

Op Kreta verbleven mijn vriend en ik in het Sentido Pearl Beach. Een erg net hotel gelegen aan de zee in de stad Rethymnon.

Ook hier hebben we veel ondernomen, zo zijn we wezen buggy rijden door de bergen van Kreta, zijn we op een sunset cruise geweest om de zonsondergang te zien, zijn we naar een fish spa geweest en hebben we veel door de mooie stad Rethymnon gewandeld. <3

Onze buggy.
Zonsondergang vanaf de boot. <3

Dit waren dan de foto’s die ik graag met jullie wilde delen. Beide vakanties waren super en vlogen zoals altijd veel te snel voorbij. Deze zomer ben ik voor het eerst naar Griekenland geweest en wat een pracht land is dat. Ik kan het iedereen aanraden!

Hoe is jouw zomer? Ben jij op vakantie geweest? En zo ja waarheen? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.Booking.com

Ook leuk om te lezen:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.