Snapshots of Florida

De afgelopen twee weken ben ik op reis geweest naar Florida, ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de vader van mijn vriend. Dit was mijn aller eerste keer in Amerika en ik keek daar mijn ogen uit! Kijk je mee?

Om te beginnen: echt alles was er groot. De huizen, de auto’s, het eten… Wij zaten dan ook in een groot huis: namelijk een villa in Cape Coral bij Fort Myers, aan de west kust van Florida. Van orkaan Michael hebben gelukkig weinig gemerkt omdat wij iets zuidelijker zaten dan waar de orkaan aan land kwam. Heel lief dat sommigen dit zich afvroegen. 🙂 Daarnaast viel er in Florida nog veel meer te beleven: zo zijn we met een airboat door de Everglades gegaan en hebben we echte krokodillen op slechts een paar meter afstand gezien!

Miami Beach en the Wynwood Walls

Naast dat we eigenlijk de gehele twee weken in de buurt van Fort Myers zijn gebleven, zijn we ook nog twee daagjes naar Miami geweest. We verbleven hier midden in het centrum van Miami Beach in the James hotel, wat heel uniek en druk was ingericht. Het strand was op loopafstand waar we lekker zijn wezen wandelen. In Miami zelf zijn we naar de wijk Wynwood geweest. Dit is een heel artistieke wijk met vele muurschilderingen. Heel cool!

Florida is erg groot en ik heb er nog lang niet alles gezien. Ik zou daarom graag nog een keertje terug willen gaan. Bezienswaardigheden die ik onder andere nog zou wil bezoeken zijn de pretparken in Orlando of Key West. Dit is het zuidelijkste punt van Florida en vanaf daar zou je Cuba moeten kunnen zien.

Ben jij ooit al in Amerika of Florida geweest? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.