Mijn gemaakte reizen in 2018

2018 is alweer bijna voorbij en dat was weer een jaar voor in de boeken. Dit jaar heb ik meerdere reizen mogen maken waar ik met een heel fijn gevoel op terug kan kijken. Kijk je mee?

januari: Bulgarije

In de derde week van januari mocht ik gelijk al op reis. Samen met alle derdejaars (inmiddels vierdejaars) van mijn opleiding communicatie gingen we op studiereis naar Sofia en Plovdiv in Bulgarije. Sofia is de hoofdstad van het land en Plovdiv wordt in 2019 culturele hoofdstad van Europa. We hebben hier gewerkt aan communicatie opdrachten, zijn bij diverse grote communicatie bureaus geweest, en zijn zélfs nog op de nationale televisie van Bulgarije te zien geweest. Naast al dit communicatie gerelateerde hebben we nog typisch Bulgaars gegeten en hebben geslapen in dit authentieke Bulgaarse hostel. Dit was voor mij de tweede keer in korte tijd dat ik in Bulgarije was, en ik kan dit land echt aan iedereen aanraden. Het is er erg goedkoop en er valt veel te zien!

mei: Fuerteventura

In mei ben ik voor de tweede keer met mijn vriend naar Fuerteventura gegaan. We zaten in een all inclusive resort, om lekker te relaxen. Omdat we tijdens ons eerste verblijf in Fuerteventura ook al alleen maar gerelaxed hadden, besloten we dit jaar om een auto te huren en ook daadwerkelijk wat van het eiland te gaan zien. De roadtrip die we gemaakt hebben is terug te lezen in deze blogpost.

juli: Zakynthos

In juli ging ik met mijn vriendinnen naar het mooie Griekse eiland Zakynthos. We verbleven hier in een super mooi appartementencomplex in Laganas wat heel betaalbaar was. Bij aankomst bleek dat er sinds twee maanden een nieuw zwembad in de tuin was gebouwd, wat natuurlijk nog niet op de site stond tijdens het boeken. Een erg fijne verrassing!

augustus: Duitsland

Naast dat ik al veel in Duitsland ben vanwege mijn vriend, ben ik afgelopen zomer ook nog met mijn ouders een paar daagjes mee geweest naar het zuiden van Duitsland. We hebben hier onder andere de stad Trier bezocht en we zijn lekker wezen struinen door de wijnvelden. <3

augustus: Kreta

Op de dag dat ik terug kwam uit Zakynthos had mijn vriend een verrassing voor me. We zouden een paar dagen naar Kreta gaan! Hier hebben we wederom weer genoten: zo zijn we wezen buggy rijden door de bergen van Kreta, zijn we op een sunset cruise geweest om de zonsondergang te zien, zijn we naar een fish spa geweest en hebben we veel door de mooie stad Rethymnon gewandeld. <3

oktober: Florida

Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de vader van mijn vriend zijn we in oktober met zijn familie naar Florida in Amerika afgereisd. Hier zijn we vooral veel in de buurt van Fort Myers gebleven, maar hebben ook nog uitstapjes gemaakt naar Miami en de Everglades, waar we echte alligatoren hebben gespot! Dit was echt een hele mooie reis.

Dit waren alle reizen die ik in 2018 gemaakt had, en ik kijk op alle reizen stuk voor stuk met een fijn gevoel op terug! Voor 2019 heb ik nog geen reizen geboekt, maar daar gaat vast snel verandering in komen.

Welke reizen heb jij mogen maken in 2018? Ik ben benieuwd!

Liefs, José

Ook leuk om te lezen:

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.