At the moment

Hoi hoi! Op mijn vorige blog plaatste ik vaker “at the moment” artikelen, en het leek me leuk om dat op deze blog ook voort te zetten. Inmiddels is mijn afstudeerjaar al een paar weekjes begonnen en ik vertel je graag over mijn bezigheden. Lees je mee?

Listening ♡ – Bij mijn ouders thuis staat de radio eigenlijk de hele dag aan. Vooral de zender 100% NL is thuis favoriet en op die zender wordt het nummer “De Zon Op” van Diggy Dex meerdere malen op een dag gedraaid. Het refrein is erg vrolijk en aanstekelijk waardoor ik hier nu ook zelf graag naar luister. Aanrader!

Watching ♡ – Nou heb je even? Er was een tijdje dat ik even niets zo leuk vond op tv, maar op dit moment heb ik genoeg om naar te kijken. Op maandagavond is Holland’s Next Topmodel voor mij een vaste prik en op zondagavond zit ik vanaf 20.30 aan de buis gekluisterd om Boer Zoekt Vrouw te volgen, en wanneer dat is afgelopen kijk ik om 21.30 de serie Familie Kruys op RTL 4. Verder heb ik net de serie La Casa de Papel gebingewatched op Netflix en kan niet wachten tot seizoen 3 erop komt!

Reading ♡ – Veeeel blogs en daarnaast studieboeken. Onlangs heb ik Dagboek van een Getuige uitgelezen en ben nog opzoek naar nieuwe leesboeken. Iemand tips? Let me know!

Wearing ♡ – Het winterse weer is nu echt officieel in aantocht. Voorzichtig begin ik weer met het dragen van truien, maar op sommige dagen probeer ik ook nog wel t-shirtjes te dragen. Heel afwisselend nog dus.

Eating ♡ – Dat mijn studie weer is begonnen betekent ook dat ik weer op kamers woon en voor mezelf moet koken. Gelukkig vind ik dit niet erg en probeer ik graag nieuwe dingen uit. Momenteel eet ik graag curry met wortel en rijst! Van een huisgenootje kreeg ik als tip om er ook ananas door heen te doen. Erg lekker!

Drinking ♡ – Met dit herfstige weer vind ik het erg lekker om warme dranken te drinken. Ik ben echt een thee-leut, maar drink de laatste tijd ook steeds meer koffie!

On my mind ♡ – Het is op het moment van schrijven zondagavond, dus dat betekent dat Boer zoekt Vrouw straks weer op tv is! Verder heb ik mijn weekplanning net weer gemaakt met daarin aankomende week veel deadlines voor mijn studie en dat ik moet werken. Let’s do this!

Wat gaan jullie aankomende week doen? Hebben jullie nog leuke boekentips? Ik ben benieuwd!

Liefs, José

Ook leuk om te lezen:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.