At the moment #3 – verhuisd naar Duitsland!

Dat is onbeleefd van mij. Ineens verschenen er de hele herfst geen blogposts meer op mijn blog. De afgelopen tijd ben ik de liefde achterna gegaan naar Duitsland en ben daar ook begonnen aan een nieuwe baan. Er is veel veranderd en dus tijd voor een update!

Mijn Duitse vriend en ik zijn al vier jaar samen. Nu na mijn afstuderen leek het ons een goed moment om te gaan samenwonen en dus ben ik weer bij hem ingetrokken. Twee jaar geleden hebben we al voor een paar maandjes samen gewoond zodat ik daar toen stage kon lopen en alvast kon wennen. Nu het niet meer tijdelijk is dat we samenwonen, hebben we het appartement opnieuw ingericht en gestyled waardoor het nu ook echt aanvoelt als thuis. <3

Aan de hand van de volgende punten vertel ik je hoe de rest van mijn leven er op dit moment uit ziet:

Listening ♡ – Eigenlijk luister ik de laatste tijd helemaal niet zo veel muziek meer. Alleen in de auto soms of op werk als ik mijn oortjes in doe. Lose Control vind ik op dit moment wel echt een van de lekkerste nummers:

Watching ♡ – Ik ben net begonnen in de nieuwe Netflix-kerst serie Hjem til Jul. Ik moet er nog wel even inkomen dus weet nog niet of ik hem heel leuk vind. Aankomende week komt het tweede seizoen van You op Netflix dus daar kijk ik echt naar uit!

Reading ♡ – Het boek Miss Match heb ik net afgelopen week uitgelezen. Dit boek is onderdeel van een driedelige -serie. Het eerste deel Miss Communicatie had ik in de zomer al uit dus ik hoef nu alleen het laatste deel nog te lezen. Verder ben ik een tijdje geleden al begonnen in het boek Nice Girls Don’t Get The Corner Office. Dat is meer een zelfhulp boek dus die pak ik er af en toe bij.

Wearing ♡ – De eerste paar ‘grote mensen’ salarissen zijn bij mij binnengekomen dus je snapt natuurlijk wel dat ik mezelf voor een keer getrakteerd heb op wat duurder en luxere kleding. Op dit moment draag ik mijn witte truien van Fabienne Chapot en Scotch & Soda het vaakst. Daarnaast leef ik echt in mijn zwarte broek en draag ik door de weeks op werk ook wat zakelijkere kleding.

Eating ♡ – Nu mijn vriend en ik samen wonen proberen we elke week op zondagavond een lijstje op te stellen met wat we elke dag gaan eten en wat we daar voor nodig hebben. Op maandagavond doen we dan de boodschappen. Qua gerechten wisselen we zo veel mogelijk af. De ene keer pasta en dan weer aardappels. Lekker burgelijk, haha.

Drinking ♡ – Thee blijft wel echt mijn lievelingsdrankje.

On my mind ♡ – KERST! Vanavond zijn mijn vriend en ik nog gezellig naar de kerstmarkt in de stad geweest en ons huisje is er ook al helemaal klaar voor. Heb er echt zo veel zin in!

En hoe gaat het met jullie? Fijne kerstdagen gewenst!

Liefs, José.

Lees hier de vorige delen:

At the moment #1
At the moment #2

Ook leuk om te lezen:

13 reacties

  1. Duitsland, jeeej! Waar ben je naartoe verhuisd? Het lijkt mij voor jouw vriend heel erg prettig dat je naar zijn land bent verhuisd. En die kerstmarkten, leuk!
    Voelt het nu niet een beetje aan als vakantie nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.