At the moment #2 – druk met afstuderen

Hoi! Alweer driekwart jaar geleden schreef ik het eerste at the moment artikel van deze blog. Inmiddels is er veel veranderd in mijn leven en dus is het tijd voor een update! Benieuwd? Lees dan verder!

Eind februari ben ik begonnen aan mijn leuke afstudeerstage bij Elferink Schoenen. Dit kan in de buurt van mijn ouderlijk huis en dus woon ik sinds een tijdje weer thuis. Wat er voor de rest in mijn leven speelt vertel ik je graag aan de hand van de volgende punten:

Listening ♡ – Op kantoor staat de radio eigenlijk de hele dag aan op Q Music en dus luister ik naar van alles en nog wat. Een nummer wat eigenlijk elke dag wel voorbij komt en waar ik fijn op kan werken is “Giant” van Calvin Harris. Écht een lekker nummer.

Watching ♡ – Seizoen 4 van Jane The Virgin staat nu net twee weken op Netflix in Nederland en die heb ik afgelopen week uitgekeken (ik was toen ik in Florida was al begonnen aan dit seizoen). Er zat een mega cliffhanger aan het einde van de laatste aflevering dus je begrijpt vast wel dat ik niet kan wachten op seizoen 5.

Reading ♡ – Nog steeds Becoming van Michelle Obama. In eerste instantie zei ik in deze blogpost dat ik het moeilijk vond om er in te komen, maar nu ik wat verder in het boek ben begin ik het wel leuk te vinden.

Wearing ♡ – Mijn nieuwe maxi-jurk van Pieces die ik al liet zien in deze blogpost en mijn nieuwe roze sneakers van Fila. Op stage zie ik de hele dag door mooie schoenen voorbij komen dus er kwam gewoon een moment aan dat ik wat zou aanschaffen. Deze sneaker heeft een platform zool en loopt echt heerlijk!

Eating ♡ – Sinds een tijdje woon ik weer bij mijn ouders en dat betekent dat ik mij wat meer moet aanpassen aan wat de pot thuis schaft. In plaats van nieuwe gerechtjes uitproberen staat er nu vaak een AVG’tje (aardappels, groenten en vlees) op het menu. Zo nu en dan kook ik wel weer zelf en dan maak ik vooral graag ovenschotels.

Drinking ♡ – Nog steeds erg veel thee! Ik ben en blijf een echte thee-leut. Koffie ben ik gaan minderen en probeer ik de laatste tijd te vermijden want ik merk dat ik vaak vanaf het tweede kopje buikpijn begin te krijgen.

On my mind ♡ – Allemaal leuke ideetjes voor op mijn blog en dat ik het kwalitatieve onderzoek gedeelte van mijn afstudeeronderzoek bijna is afgerond en dat ik de resultaten dus kan gaan verwerken. De inleverdatum komt al aardig in de buurt en ik lig mooi op schema, dus dat is erg fijn. 🙂

En hoe gaat het met jullie? Waar zijn jullie op dit moment veel mee bezig? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Lees hier het eerste deel: At the moment #1.

Ook leuk om te lezen:

17 reacties

  1. Leuk om te lezen en wat een gave schoenen! Hier is het vooral druk voor de kinderen, spreekbeurten, toetsen en verder hopen dat het weer snel weer eens beter zal worden, want ik heb zin in de zomer.

  2. Jeetje, spannende tijden dus! Heel veel succes met afstuderen. Ik vind trouwens je schoenen en de maxi-jurk prachtig. Dus logisch dat je deze lekker veel draagt. Nice hé dat vierde seizoen. Ik ben er ook aan begonnen gisteren. Ben weer helemaal verslaafd. Oeps!

  3. Wat leuk allemaal. Ik wilde dat ik terug kon in de tijd en weer in mijn afstudeer periode zat. Wat een heerlijke tijd was dat 🙂

  4. Leuk om te lezen. Veel succes met de laatste loodjes van je studie. Ik heb trouwens wel veel gehoord over de netflix serie, misschien toch eens moet gaan kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.