4x leuke ideeën voor mijn perfecte droomfeest!

Het is nu al bijna een weekje mijn favoriete maand van het jaar: november! In deze maand ben ik namelijk jarig en word ik al 21. Reden genoeg voor een groot feest of gezellig 21-diner dus! Ik heb Pinterest afgestruind naar een aantal leuke ideetjes voor op mijn droomfeest en die deel ik vandaag graag met jullie! Lees je mee?

1. Ballonnen en slingers

Voor mij begint het feest al met de voorpret en ballonnen en slingers kunnen daarbij niet ontbreken. Door alvast de ruimte te versieren kom je al helemaal in de stemming van het feest. Helemaal leuk voor mijn 21e verjaardag zijn natuurlijk die ballonnen in de vorm van een cijfer. Oh ik krijg al helemaal zin in mijn verjaardag bij het schrijven van deze blogpost jongens!

2. Photobooth

Op een feest maak je natuurlijk foto’s om de leuke herinneringen die je daar maakt vast te leggen. Maar hoe leuk is het wel niet om een photobooth te huren?! Dan zijn de foto’s ook meteen afgedrukt met een mooi ontwerp eromheen. Deze kunnen jouw gasten dan mee naar huis nemen, maar het is ook een heel leuk idee om er een plakboek naast te leggen zodat de gasten de foto’s direct in kunnen plakken en er een leuk tekstje bij kunnen schrijven. Op deze manier heb je echt tastbare herinneringen aan het feest.

3. Hapjes

Of het nu simpel blokjes kaas zijn of er komt een cateraar langs, hapjes vind ik essentieel op mijn eigen feestjes! Dat maakt een feest vaak ook net wat gezelliger. Gezellig samen met elkaar borrelen en wat eten. Kleine wrapjes vind ik altijd erg lekker met roomkaas, of toastjes met brie er op. Yummy!

4. Spelletjes

Last but not least: spelletjes! Ik ben echt dol op spelletjes. 30 seconds is momenteel favoriet van mij en mijn vriendinnengroep. Verder is Cluedo ook erg leuk of gewone kaartspelletjes als pesten en Halli Galli.

Dat waren ze dan alle vier! Ik kreeg tijdens het schrijven van deze blogpost echt met de minuut meer zin in mijn verjaardag. En natuurlijk komen Sinterklaas en Kerst er ook gauw weer aan. Dat zijn ook gezellige evenementen met lekkere hapjes en decoratie. Leuke vooruitzichten dus!

Hoe ziet jouw ideale droomfeest eruit? En heb je die al snel op de planning? Ik ben benieuwd!

Liefs, José

Side note: Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking.
Je kunt hier meer over lezen in mijn disclaimer

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.