Outfit: Happy weekend!

Hoi allemaal! Het is gewoon alweer weekend! Ze zeggen altijd: “Time flies when you are having fun”. Nou dat is dus echt zo. Inmiddels is het al vrijdag, maar ik wil jullie toch nog, met een lach op mijn gezicht, vertellen over mijn afgelopen weekend. Benieuwd hoe die was? Lees dan verder!

Het weekend begon voor mij op vrijdagmiddag. Ik was twee uurtjes eerder naar huis gegaan, zodat ik op tijd de auto in kon stappen om naar Nederland te rijden. ‘s Avonds had ik namelijk een verjaardag van een goede vriendin, waarna we zijn wezen stappen in Deventer.

De dag er na heb ik uiteraard lekker uitgeslapen en zijn mijn vriend en ik nog wezen wandelen met mijn hond. Die mis ik echt sinds we in Duitsland wonen. ’s Avonds zijn we naar de toneelvoorstelling van mijn moeder geweest. Het was erg leuk om te zien hoe zij speelt en waar ze al zo lang voor geoefend heeft. 🙂

Op zondag sprak ik met oud studiegenootjes af om te gaan lunchen in Groningen. Hierbij droeg ik dit fijne t-shirt van LEVI’S. Ik ben altijd op zoek naar tshirtjes die leuk zijn, maar niet te veel op vallen, zodat ik ze ook op werk kan dragen. Bij OTTO vond ik deze.

Alle items die ik droeg op een rij:
Blazer – ONLY
T-shirt – LEVI’S
Jeans – LEVI’S
Horloge – Rosefield
Schoenen – Via Vai

Dit weekend begint ook weer met fijne vooruitzichten: Mijn zusje viert haar verjaardag en mijn vriend en ik gaan volgende week op Srprs Me trip! We horen op Schiphol pas waar we naar toe gaan en ik ben zó benieuwd! We hebben gekozen voor Noord-Europa een aangezien daar relatief weinig Corona besmettingen zijn, hoop ik dat het gewoon door kan gaan. Fingers Crossed.

Wat zijn jouw plannen dit weekend? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

12 reacties

  1. Oooh hoop dat jullie reis gewoon door kan gaan! Er zijn op het moment steeds meer inreisverboden in landen waar weinig besmettingen zijn. Toi toi toi!

  2. Spannend zo’n surprise reisje! Hier een rustig weekend. Mijn bierproeverij gaat gewoon door en zondag gaan de meiden ook gewoon naar yogales. Verder kijk ik uit naar de finale van Wie is de Mol

  3. Ik hoop ook voor je dat de reis door kan gaan. En ik ben ook erg benieuwd waar de reis naar toe zal gaan. Ik ga vanavond thuis de finale van Wie is de Mol kijken. En morgen ga ik met een vriendin lunchen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.