On a budget: leuke bikini’s onder 20 euro

Image by Scott Webb for rawpixel.com

Er is een nieuwe categorie op mijn blog geboren: on a budget! Als student zijnde ben ik altijd op zoek naar de goedkoopste dingen en de slimste bespaartips. Zo ook nu: de zomer staat voor de deur en het is voor mij tijd om een nieuwe bikini in huis te halen. Ik heb goed rond gekeken en presenteer vandaag daarom leuke bikini’s onder 20 euro! Benieuwd? Lees dan verder!

Leuke bikini’s onder 20 euro

leuke bikini's onder 20 euro

bikini 1bikini 2bikini 3bikini 4

Ook leuk om te lezen: De allerleukste koffers voor op vakantie

leuke bikini's onder 20 euro

bikini 5bikini 6bikini 7bikini 8

Andere webshops met leuke bikini’s

De bikini’s in dit artikel komen allemaal van Aliexpress waar ik goede ervaringen mee heb. Er zijn echter nog veel meer webshops waar je leuke bikini’s kunt scoren, dit zijn:

Welke bikini is jouw favoriet? En waar koop jij normaal gesproken jouw zwemkleding? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

15 reacties

  1. Ik vind nummer 1 denk ik het leukste, al vind ik ze eigenlijk allemaal heel leuk! Ik koop m’n zwemkleding eigenlijk overal. Heb er een aantal van H&M maar koop ook veel bij ASOS! New Look heeft ook leuke badpakken vind ik.

      1. Die 2e vind ik tof. Ik koop mijn bikini’s altijd na de zomer in de uitverkoop. Dat scheelt veel qua centjes. Ik koop graag bij Calzedonia.

  2. Leuk, maar met mijn borsten, kan ik geen (goedkope) bikini’s veroorloven en moet ik echt in lingeriewinkels gaan zien…
    Vind ik soms best jammer… maar dat is dan weer een ander probleem… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.