Zilveren Buddha to Buddha ring schoonmaken? Zo doe je dat!

Pink Gellac Army Green

Er gaat geen dag voorbij dat ik geen sieraden draag. Ze maken een outfit helemaal af en zonder voelt het voor mij ook direct alsof er iets mist. Een sieraad waar ik erg dol op ben is de Buddha to Buddha ring die elke dag om mijn ringvinger pronkt. Deze draag ik nu al vijf jaar en ziet er nog steeds super goed uit. Dit komt mede door het regelmatig schoonmaken van de ring! In dit artikel leg ik je uit hoe je een Buddha to Buddha ring schoonmaken moet. Lees gauw verder.

Zelf heb ik de Buddha to Buddha Ben Small ring. Deze heb ik van mijn ouders voor mijn 18e verjaardag gekregen en draag ik nu al ruim vijf jaar. Het design is wat grover wat hem tot een toffe statement ring maakt. Daarnaast is hij goed te te combineren met andere sieraden, zoals deze mooie gepersonaliseerde sieraden waar ik onlangs al over schreef.

buddha to buddha ring schoonmaken

Buddha to Buddha ring schoonmaken

Met de bijgeleverde zilver poetsdoek, kom je al een heel eind. Dit is echter niet genoeg. Je kunt jouw zilveren Buddha to Buddha sieraden natuurlijk schoonmaken met de speciale reinigingsset van het merk, maar er bestaat een nog simpele manier, namelijk een oude tandenborstel een een klein beetje tandpasta! Dit wrijf je er lichtjes overheen, en je zult zien dat je sieraden snel weer om door een ringetje te halen zijn.

Maak jij je sieraden wel eens schoon?

Liefs, José.

Side note: Dit artikel is geen samenwerking.
In dit artikel heb ik gebruik gemaakt van affiliate linkjes.

Je kunt hier meer over lezen in mijn disclaimer.

Ook leuk om te lezen:

1 reactie

  1. •Wat leuk om te weten.
    • Hier draag ik enkel mijn juwelen als het weekend is of als ik met verlof ben. Mijn ooringetjes heb ik wel elke dag in, maar zijn dan ook de goedkopen en die van de juwelierwinkel draag ik enkel int weekend of verlof. Mijn armbandje draag ik enkel ook in het weekend of verlof. Zeker voor mijn werk niet, zo te veel afzien in het water. Hier kuis ik ze af en toe wel eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.