Perfecte cadeaus voor moederdag

Aanstaande zondag is het alweer zover: de jaarlijkse dag om onze moeders in het zonnetje te zetten en te verwennen met een leuk kleinigheidje. Heb je nog geen idee wat je aan haar kan geven? Lees dan gauw verder!

Een hele tijd geleden heb ik mijn eigen moeder een grote mok van Blond Amsterdam gegeven. Ik vind de stijl van Blond Amsterdam zó gezellig en in de mok past lekker veel koffie en thee. Mijn moeder drinkt er dan ook regelmatig uit, dus ik vind het ook wel een leuke aanrader voor jouw moeder!

Zoek je iets wat lekker ruikt, maar je wilt niet weer aankomen met een standaard parfum? Rituals biedt lekker ruikende geschenksetten aan met onder andere een doucheschuim, doucheolie, bodyscrub en bodycrème. Hier te bestellen voor maar €19,50.

Houdt jouw moeder van een goed boek? Dan is de opvolger van Judas van Astrid Holleeder een grote aanrader! In het boek beschrijft ze hoe het is om altijd maar ondergedoken te zitten en hoe alles wat ze doet een groot risico is. Het boek heet Dagboek van een getuige en is hier te bestellen.

Het aller makkelijkste, maar daarom niet minder leuk, is om een bosje met bloemen bij de plaatselijke bloemist te halen. Als je zelf niet langs kunt komen, kan je als alternatief ook bloemen door de brievenbus laten komen! Welke moeder vindt dit nou niet leuk?!

Hopelijk heb je er wat aan!

Liefs, José.

Moederdag 2018

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.