Dingen die ik deed of kocht door influencers #2

Bijna een jaar geleden schreef ik een artikel over dingen die ik deed of kocht door influencers. Dit artikel werd goed door jullie ontvangen, en dus besloot ik om er een vervolg op te maken. Dat influencers effectief zijn, dat blijkt maar weer aan het feit dat ik opnieuw dingen gekocht en gedaan heb door influencers. Benieuwd naar wat en of het het waard was? Lees dan verder.

Gekocht door influencers

★ Nice Girls Don’t Get The Corner Office

Toen ik afgelopen zomer afstudeerde en begon met werken, bedacht ik me dat ik het boek Nice Girls Don’t Get The Corner Office aan mezelf cadeau mocht geven. Dit boek zag ik vooral bij girlbosses voorbij komen op Instagram en naast dat het boek uitstekend paste in de verschillende Instagram-feeds, waren deze vrouwen er ook nog eens positief over. Het is een soort van zelfhulpboek voor vrouwen tijdens hun carrière, die je tijdens je gehele loopbaan er steeds weer bij kunt pakken. Ik lees er dus maar af en toe uit. Er staan erg handige tips en situaties in die aansluiten bij het dagelijkse leven op werk.

★ Telefoonhoesje van Ideal of Sweden

Je kan er op Instagram haast niet omheen: zo’n beetje elke influencer poseert met een telefoonhoesje van Ideal of Sweden en deelt daarbij een kortingscode. Toen ik een nieuwe telefoon kocht, ben ik er dan ook voor gezwicht, want ik vind de hoesjes erg mooi. Ik vind ze wel wat aan de prijzige kant en dus kocht ik die van mij met flinke korting op black friday eind november.

ideal of sweden kortingscode

★ Kleding van Reinders

De tweelingzusjes Julie en Marie Reinders hebben hun eigen modelabel genaamd Reinders. Zo nu en dan kijk ik hun vlogs, waarin zij natuurlijk hun eigen ontworpen kleding dragen. Ondanks dat lang niet alles mijn ding is, heb ik toch al drie erg comfortabele truien gescoord. Dat is ook waar het merk om bekend staat: comfortabele oversized kleding.

Gedaan door influencers

★ TikTok

Nu we tijdens de corona crisis vooral veel thuis moeten blijven, is het mij opgevallen dat er steeds meer influencers zijn die TikTok aangemaakt hebben. Ik zelf was ook wel nieuwsgierig en dus zwichtte ik toen ik mij verveelde. Een ding is zeker: ik hoef mij in ieder geval nooit meer te vervelen dankzij de ontelbare, vaak hilarische, filmpjes op de for you-pagina. Zelf heb ik ook al een paar filmpjes geüpload, die je hier kunt bekijken.

Dit was eigenlijk alles al wat ik me van de afgelopen maanden kan bedenken waarvoor ik “geinfluenced” ben. De vorige keer was het meer, dus vergeet ook zeker niet dat artikel te lezen.
Lees ook het eerste deel: 8 dingen die ik deed of kocht door influencers.

Heb jij wel eens wat gekocht of gedaan door influencers?

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

12 reacties

  1. Wat een leuk artikel om te lezen. Ik heb wel eens merken kleding die me opvallen bij anderen en vind het ook super leuk als mensen iets kopen doordat ik het toon op Instagram of als mensen me er naar vragen.

  2. Leuk artikel! Het boek Nice Girls Don’t Get The Corner Office staat ook nog op mijn lijstje. Nu ik erover nadenk word ik, den ik, vaker beïnvloed door influencers dan dat ik zelf in gaten heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.