5x leuke dingen om deze lente te doen!

Hoeraaaa, de lente is begonnen! Laat het mooie weer maar komen, want I’m so ready! Om nog meer in de stemming te komen zette ik 5 leuke ideeën op een rijtje om dit voorjaar eens te doen. Benieuwd?

1. Dagje Amsterdam

Ga er een dagje op uit! Amsterdam verveelt nooit en er is altijd wel iets te beleven. Onlangs ben ik er met mijn vriend geweest en hebben we een rondvaart over de grachten gedaan. Ondanks dat ik dit vaker gedaan heb, blijven de grachtenpanden iedere keer weer mooi en uniek om vanaf de boot te zien!

2. High tea of high wine

Zeker wanneer het zonnetje wat meer gaat schijnen is het erg leuk om bij te kletsen met vriendinnen op het terras met een high tea of high wine. Zó gezellig!

3. Maak een smoothiebowl

Duik eens de keuken in en gooi wat fruit in de blender voor een verfrissend ontbijtje of tussendoortje. Eerder deelde ik al dit recept voor een lekkere smoothiebowl op mijn blog.
Lees hem hierSnel ontbijtje: smoothie bowl met aardbei en banaan.

4. Kledingkast uitruimen

Ruim je kledingkast eens een keer uit! Zelf doe ik dit ook regelmatig en verkoop zo nu en dan wel eens wat op United Wardrobe. Benieuwd wat ik op dit moment te koop heb staan? Neem dan hier een kijkje.

5. Lees een boek

Duik de tuin, het park of je balkon op en pak een goed boek! Fijn om eens een keer niet naar een scherm te turen. Op dit moment lees ik Becoming van Michelle Obama. Ik moet er nog wel een beetje inkomen en het is nog niet per se een boek wat ik maar niet weg kan leggen omdat het zo spannend is. Maar het is wel interessant om erachter te komen hoe haar leven is als de vrouw van Barack.

Naar wat kijk jij uit om te doen deze lente? Let me know!

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

13 reacties

  1. Ah ja de kast van mijn kids moet nodig uitgeruimd worden. Ik krijg altijd zoveel energie van de lente. Hoera hoera dat het eindelijk weer lekker weer wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.