3x leesvoer om jouw Instagram een boost te geven

We willen allemaal groeien in het aantal volgers op Instagram en daarbij de mooiste foto’s posten in onze feed. Maar hoe krijg je dit nu eigenlijk voor elkaar? Voor mijn minor Designing Online Journeys heb ik mij hierin verdiept. Naast gewoon dingen uitproberen op mijn Instagram account @iamjose.eu, heb ik mijn heil ook gezocht in diverse literatuur. Vandaag deel ik met jullie mijn drie favorieten die het aanschaffen waard zijn!

GRAMMIE magazine van Amber van Leeuwen

De naam zegt het eigenlijk al: dit is een boek in de vorm van een magazine. Dit dikke boek bestaat uit 160 pagina’s en heeft naast vele interessante tips over vele onderwerpen ook vol met trends en interviews met de zogeheten Instagrammer – next – doors. Dit zijn geen influencers, maar Instagrammer’s die echte verhalen delen op hun Instagram. Heel tof en inspiratie vol! Het boek kost €13,00 en is te bestellen via grammiemagazine.nl.

How To Win The Gram van Jennie Gielen

Dit tweede boek is een e-book, en is speciaal gericht op merken. Jennie geeft in dit e-book vele tips over het laten groeien van jouw Instagram profiel op het gebied van bereik en engagement. Onder andere heb ik geleerd hoe ik mijn foto’s persoonlijker kan maken. Doordat dit een e-book is, kon ik hem overal mee naar toe nemen, want ik had hem opgeslagen op mijn telefoon. Heel handig! Het boek kost €10,00 en is te bestellen via howtowinthegram.nl.

Capture Your Style van Aimee Song

Dit derde boek heeft iedereen waarschijnlijk al eens door zijn of haar feed voorbij zien komen. Het boek heet Capture Your Style en is gewoon zo Instagram-waardig! Anders dan de andere twee boeken, is dit boek in het Engels geschreven. Met 208 pagina’s is dit het dikste boek uit het lijstje, en het staat boordevol tips over hoe je de mooiste foto’s maakt en bewerkt, before- and after foto’s en inspiratie foto’s. Het boek is dus specifiek gericht op het maken van de perfecte Instagram foto. Capture Your Style kost €17,99 en is te koop via bol.com.

Boeken algemeen

Ben jij ook bewust bezig met het groeien op Instagram?

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.