Mini balkon makeover

Hoi allemaal! Mijn vriend en ik zijn gisteren begonnen met project balkon en ik wil jullie het tussenresultaat graag alvast even laten zien! Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.

Mini makeover met houten trellis

Wij zijn van die lucky ones waarvan het balkon zich op de zuidzijde van het gebouw bevind en waar de zon dus de hele dag op schijnt. Zonde om dan niks met het balkon te doen! De houten trellis, potten, potgrond, muur pothangers en plantjes hadden we afgelopen zomer al gekocht. We hadden alleen nog niet de tijd gehad om er wat mee te doen. Tot nu! Nu we allemaal thuis moeten blijven en nergens meer heen kunnen, was dit natuurlijk de ideale klus voor dit weekend.

houten trellis

Wat zo’n kleine verandering al kan doen hè! Nu nog wachten tot de bloemetjes aan het plantenklimrek gaan groeien. Ik heb ook al echt zin in de zomer, wanneer we er lekker kunnen gaan zitten. Bijvoorbeeld wanneer we er met vrienden kunnen barbecueën of wanneer ik een goed boek kan lezen in de zon. Mét een goed glas wijn of een lekker koffietje en ontbijtje in de ochtend. Ik zie het al helemaal voor me en kan dan ook niet wachten tot de quarantaine voorbij is.

Ook leuk om te lezen: De inrichting van ons huisje.

houten trellis

De balkon makeover is nog niet af…

Straks als de winkels weer open gaan willen we nog vlonder tegels leggen en nieuwe kussens halen voor op de lounge set. Dan zal ik jullie wel weer updaten. Tot die tijd doe ik nog even nieuwe inspiratie op, op mijn Pinterest bord. Het balkon is dus nog niet af, maar mijn vriend en ik zijn er al wel heel blij mee. 🙂

Wat vinden jullie van de mini balkon makeover tot nu toe?

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

13 reacties

  1. Gezellig he al die plantjes en bloemetjes. Heerlijk plekje! En ja, make-overs hoeven echt niet altijd groot te zijn hoor. Geniet van de kleine dingen die juist zoveel kunnen veranderen!

  2. Wat is dit leuk, zeg! Ik heb helaas niet zo’n hoog tussenstuk, maar zou graag ook zoiets op het balkon willen. Dit voorjaar gaan wij er ook maar eens aan beginnen. Nog even wachten en dan kunnen jullie het lekker af gaan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.