Mijn interieur wishlist

Inmiddels woon ik alweer bijna drie maanden terug bij mijn ouders en heb tijdens de verhuizing mijn kamer anders ingericht. Laatst schreef ik al een artikel over de barkruk (hier terug te lezen) en vandaag deel ik mijn overige wensen die nog ontbreken in mijn interieur. Kijk je mee?

1. When life gives you lemons… Deze opvallende vaas van Des Pots zag ik ooit al bij een youtuber voorbij komen en sindsdien is hij ergens in mijn gedachten blijven hangen. Een paar weken geleden kwam ik hem weer tegen toen ik samen met mijn tante in Groningen in een leuk interieur winkeltje was wezen kijken en nu weet ik het zeker. Deze moet ik hebben zodra ik weer op mezelf ga wonen. Dat wordt nog wel even sparen, want deze vaas kost maar liefst €130,-… Slik.

2. Omdat ik voorheen al een tijd op kamers heb gewoond, leek het mij wel fijn om ook weer een eigen plekje te creëren in mijn kamer waar ik mij zo nu en dan kan terugtrekken. Hier zoek ik nog een mooie velvet fauteuil voor en deze van Loods 5 spreekt mij wel aan. Ook deze vind ik wat aan de dure kant dus ik ga Marktplaats denk ik nog maar even afstruinen naar een soortgelijke stoel.

3. Ook al woon ik dus weer thuis, mijn kleren was ik het liefste zelf. Een eigen wasmand ontbreekt nog en deze van de Zara zal denk ik wel bij mijn kamer passen.

Tot zo ver mijn voorlopige interieur wensen. Benieuwd naar hoe ik mijn studentenkamer had ingericht toen ik nog op kamers woonde? Dat kun je in dit artikel terug zien.

Wat staat er op jouw interieur wishlist? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

12 reacties

  1. Op mijn lijstje staat een nieuwe bank! Een hele grote hoekbank… We hebben een kleine kamer met nu veel kleine meubelen, dus ik wil het met een aantal grote meubelen gaan proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.