Interieur update met nieuwe posters + WIN €100 shoptegoed

Het (her)inrichten van mijn kamer blijft iets waar ik voortdurend mee bezig kan zijn. Ik was dan ook erg blij toen ik hoorde dat ik van het Zweedse merk Poster Store een aantal posters mocht uitzoeken. Kijk je mee?

Mijn kamer kenmerkt zicht door een blauwe en groene muur, waardoor ik op zoek ging naar ‘natuur-achtige’ posters waar die kleuren in terugkomen en niet te druk zijn qua print. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, was het tijd om passende fotolijsten uit te zoeken. Hierbij kon ik uit verschillende materialen kiezen, maar uiteindelijk heb ik besloten om voor hout te gaan, omdat ik dit het beste vond passen bij het ‘natuur-achtige’ thema wat ik qua posters had uitgekozen.

Meestal zie je bij mensen dat zij posters ophangen, maar ik heb er bewust voor gekozen om de posters tegen over elkaar op de kast leunend tegen de muur te zetten. Dit omdat ik dit een leuk speels effect vind geven. Heel blij mee! 🙂

Win €100,- shoptegoed!

Ook enthousiast geworden en wil je zelf aan de slag met posters? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk €100,- shoptegoed bij Poster Store weggeven. Wat je daar voor moet doen? Heel simpel:

 1. Like mijn nieuwe Facebookpagina en die van Poster Store.
 2. Laat een reactie met dat je mee doet achter onder deze blogpost zodat ik jou een e-mail kan sturen wanneer je wint.

De winnaar zal ik persoonlijk berichten op zaterdag 22 juni!

Kortingscode

Heb je geen geduld om te wachten op de uitslag van de winactie? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je! Met de code iamjose30 krijg je 30% korting op alle posters en lijsten (m.u.v. Selection posters). De code is geldig tot en met 16 juni 2019.

Heb jij thuis posters aan de muur? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Side note: Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking.
Je kunt hier meer over lezen in mijn disclaimer.

Ook leuk om te lezen:

24 reacties

  1. Wat een leuke actie! Ik doe mee. Het wordt tijd dat er iets moois aan onze kale muren komt de hangen. Op je foto’s zag ik al een aantal mooie posters die ook bij ons thuis mooi zouden staan ????

  1. Wowww!! Ik heb posters altijd al leuk en opfleuren gevonden… Ik vind dat posters je huis/kamer echt interessanter en aantrekkelijker maken,

 1. Ik heb een badkamer vol poster
  Ik probeer daar zowat het effect van een wc in een café te krijgen.
  Verder heb ik elders ook hangen hoor, het is niet duur en in een kader ziet het er al snel heel mooi uit!

 2. Super gaaf! Ik heb een aantal kaarten aan de muur hangen, verder niet! Een mooie poster zou top zijn. Geeft de sfeer die ik graag zou willen! Love it!

 3. Geweldig. Aankomende grote vakantie gaan we de slaapkamer van mijn dochter van 15 aanpassen. Ze heeft zelf helemaal voor ogen wat ze wil. Een wat meer huiselijke slaapkamers. Het shoptegoed zou een zeer welkome verrassing voor haar zijn.

 4. Het liefste wat ik doe is van een huis een thuis maken. Heerlijk om mijn nieuwe stekje helemaal in te kleden met zo’n knappe posters.

 5. Ik doe zeker weten mee! Ik hoop m’n studentenkamer wat huiselijker en gezelliger te mogen maken met zulke toffe posters. Nu nog kiezen welke.. Duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.