Inspiratie voor de barkruk

De huur van mijn studentenkamer is opgezegd en ik ben weer terugverhuisd naar mijn ouders voor mijn afstudeerstage. Toch kan ik het niet laten om alvast vooruit te kijken naar leuke interieur dingetjes voor een volgende stulpje. Een meubelstuk wat mij de laatste tijd vaak opvalt is de barkruk. Ik ging op zoek en deel vandaag wat inspiratie. Benieuwd?

Er bestaan goedkope barkrukken in allerlei soorten en maten. Zelf droom ik ervan om later wanneer ik een huis kan betalen, een keuken te hebben met een eiland waar je op een barkruk aan kan zitten lezen, werken of eten. Bij Barkruk Outlet kwam ik een hele mooie van echt leer tegen. Het type is Amalfi en is naast dat hij er luxe en comfortabel uitziet ook nog eens betaalbaar. Maar goed, dat is een mooie droom voor later.

Voor nu zou het op zich wel leuk staan om een goedkope barkruk in mijn kamer te plaatsen met een mooie plant erop. Voor dit stukje interieur zie ik gewoon een simpele, donkere, houten barkruk voor me. Ik kwam bij Barkruk Outlet het type 6600 tegen en ik denk dat deze echt mooi kan contrasteren met een witte bloempot erop waar een plant in zit. Naast mijn kamer zou dit type barkruk denk ik ook heel mooi kunnen staan in de badkamer met een paar handdoeken, crèmepjes of luchtjes en geurstokjes erop. Ik zie het al helemaal voor me.

Voorheen kende ik barkrukken vooral van de kroeg en had ik er ook nooit echt bij stilgestaan dat dit ook gewoon leuk en zelfs chic kan staan in mijn eigen stulpje. Daarnaast kwam ik erachter dat barkrukken niet eens persé heel duur hoeven te zijn en dat je dus voor een klein prijsje het interieur al weer zo een andere look kan geven. Ik ga er de komende tijd nog even over nadenken en van wegdromen, waarna ik een goede keuze kan maken voor de perfecte barkruk in mijn toekomstige interieur.

Wat vinden jullie van barkrukken in huis? Of misschien heb je die zelfs al? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Side note: Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking.
Je kunt hier meer over lezen in mijn disclaimer

Ook leuk om te lezen:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.