Een moderne inrichting: 4x wat we willen in ons nieuwe huis

Onlangs deelde ik het geweldige nieuws dat wij een huis gekocht hebben. In die post noemde ik al dat je je kon voorbereiden op allerlei interieur posts die met ons huis te maken hebben en tadaa, hier is de eerste dan! Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Modern huis met mat zwarte elementen

Het huis is in de jaren 60 gebouwd en kan wel een opknapbeurt gebruiken. Mijn vriend en ik zouden graag een moderne inrichting willen, met mat zwarte elementen. Van stopcontacten en lichtknoppen, tot aan de waterkranen en deurklinken. Het huis moet alleen niet te donker worden en daarom kiezen we ook voor andere kleuren die goed met mat zwart te combineren zijn. Denk aan mint groen, beige en wit.

Moodboard met foto’s van Pinterest.

Zwarte taatsdeuren in de hal

Wat ik echt heel tof zou vinden, zijn twee zwarte taatsdeuren achter elkaar in de hal. Geen zorgen, we gaan niet voor de cliché combinatie met visgraatvloer. Die ligt er namelijk al in en halen we er juist uit! De deuren zullen veel licht door laten, wat erg praktisch is. Het nadeel is dat de deuren vrij prijzig zijn. Bij de Hornbach in Nederland heb ik een mooi alternatief gevonden, maar in Duitsland is deze trend helaas nog niet zo aangekomen en dus kan ik de deuren niet bij de Hornbach in Duitsland krijgen. Dan maar een keer op een zaterdag, als de corona regels het weer toelaten, een ritje met de aanhanger op en neer.

De woonkamer

In onze nieuwe woonkamer zal de bank en de muur waar de tv zal komen, wel wat verder uit elkaar komen te staan dan dat we nu hebben. Daarom zouden we graag een grotere tv willen die we kunnen ophangen. Hierbij zitten we ook te kijken naar een zwevend tv meubel, omdat we denken dat dit misschien wel mooier zal staan dan het huidige, staande tv meubel dat we hebben. Toch vind ik ons huidige tv meubel wel veel te leuk om weg te doen. Dit kastje was namelijk een soort van DIY projectje, namelijk de wel bekende Ikea Besta Hack. Misschien is het wel een optie om deze kast aan de muur op te hangen. Dat moeten we nog even bekijken. Verder willen we hier graag weer dezelfde groene muur als dat we in ons appartement hebben.

Wellness badkamer

Wat ik ook graag zou willen, is een fijne badkamer waar je je lekker kunt ontspannen en opfrissen. We gaan voor een ruime regendouche met nisjes in de muur en daarnaast nemen we ook nog een badkuip. Onze huidige badkamer heeft een douche met douchegordijn, dus je kunt je vast wel voorstellen dat we toe zijn aan wat meer luxe. De mat zwarte details zullen ook hier aanwezig zijn. We krijgen een mat zwarte verwarming waar je handdoeken kan ophangen en de douchedeur, douchekop en kranen zullen wederom mat zwart zijn.

Zo, dit waren onze wensen voor nu. We zijn bijna elke vrije minuut die we hebben met ons droomhuis bezig en je kan per dag dat we er gewerkt hebben al vooruitgang zien. Heel motiverend en we kunnen niet wachten om er te gaan wonen. 🙂

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.