Interieur,  wonen in Duitsland

De inrichting van ons huisje

Mijn vriend en ik wonen nu zo’n drie maanden samen. Ons huisje komt stap voor stap steeds meer af en voelt met de dag ook steeds meer als thuis. Hoog tijd dus om wat fijne details te laten zien! Benieuwd? Kijk dan verder.

Te beginnen bij de de entree van het appartement + meet onze mede-bewoner: Titan!
Voor de gene die het gemist hebben: mijn vriend en ik wonen in Duitsland, vandaar ook dat de deurmat in het Duits is. Deze heb ik hem cadeau gegeven voor kerst.

Ikea Besta Hack

Door naar de woonkamer! De muur waar de televisie voor staat heeft mijn vriend groen geverfd en als televisie kast hebben wij gebruik gemaakt van een Ikea-hack. We hebben een witte Besta kast in elkaar gezet en er een andere houten plank overheen gelegd. Love dit resultaat! ? Het beste is nog dat die plank afkomstig is een oude kledingkast die we gesloopt hebben. Anders moesten we die weggooien, maar konden we nu dus mooi hergebruiken.

ikea besta hackikea besta hack

Verder ben ik erg blij met de witte vitrinekast en de rosé gouden klok die aan de groene muur hangt. Deze heb ik cadeau gekregen voor mijn verjaardag.

Sweet dreams are made of this

Voor in de slaapkamer hebben mijn vriend en ik gekozen voor een navy-blauwe muur. Als nachtkastje heb ik dit te leuke robuuste bijzet tafeltje bij de Action op de kop getikt.

Tot zover de details van ons fijne stulpje. ✨
In de toekomst zal ik wel vaker interieur updates geven als jullie dat leuk vinden.

Liefs, José

16 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.