De gadgets die ik voor mijn blog gebruik

Hoi allemaal! Na ruim zes jaar bloggen leek het mij leuk om af en toe het een en ander over bloggen te vertellen in de rubriek blogpraat. In deze eerste blog voor deze rubriek laat ik zien wat voor spullen ik allemaal gebruik om te kunnen bloggen. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

Spiegelreflexcamera

Een van de beste investeringen in mijn leven ooit! Na een tijd sparen kocht ik eind 2014 een spiegelreflexcamera waar ik nog steeds er blij mee ben. Ik heb de Canon 1200d en dit is ook de camera waar ik het grootste gedeelte van mijn foto’s mee maak.

Telefoon

Aangezien mijn spiegelreflexcamera wat groot is om overal mee naar toe te nemen, maak ik zo nu en dan ook foto’s met mijn telefoon. Op dit moment heb ik nog de Samsung Galaxy S6 Edge, maar ik zou graag willen upgraden naar de Samsung S9. Dit omdat ik heb gehoord dat je met deze telefoon erg mooie foto’s met portret functie kunt maken en omdat zoals je kunt zien, mijn telefoon bijna aan zijn einde is.

Verder gebruik ik mijn telefoon ook voor het bijhouden van de reacties op mijn blog met de WordPress app en zo nu en dan ook voor het bijhouden van mijn social media kanalen.

Laptop

Zonder mijn laptop kan ik niets, en dus sleep ik dat ding overal mee naar toe. Zelf heb ik er een van Lenovo en hij bevalt me goed.

Photoshop en Lightroom

Tijdens mijn studie communicatie ben ik in aanraking gekomen met vele Adobe programma’s. Photoshop en Lightroom gebruik ik voornamelijk veel voor het maken van plaatjes bij wishlists zoals bij dit artikel of gewoon om een foto iets te veranderen qua kleur of filter.

Wat voor gadgets gebruik jij voor jouw werkzaamheden?

Liefs, José

Ook leuk om te lezen:

10 reacties

  1. Ja ik wil ook graag de s9 en een spigelreflex. Die van mij is een paar jaar geleden een vroege dood gestorven en ik mis hem erg ;(

  2. Ik gebruikte vroeger ook photoshop maar daardoor merkte ik dat mijn telefoon helaas trager ging functioneren en ook liep het steeds vast. Het is wel een goede programma. Leuke tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.