De best gelezen blogposts van 2020!

2020 was een raar jaar. Mensen bleven massaal thuis, en dat was ook terug te zien in de statistieken van mijn blog. Ook ook over het afgelopen jaar vind ik het leuk om terug te blikken op de blogposts die de knallers waren en het meest gelezen werden. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

1. Hoe de CG methode werkt

Nog altijd met stipt op nummer 1: Mijn artikel met tips over hoe je jouw natuurlijke haartype naar voren kunt laten komen door de Curly Girl methode. Dit artikel schreef ik al in 2018, maar deze methode is nog steeds hot en happening. Benieuwd naar mijn uitleg? Je leest het hier.

2. Hoe het wél lukt om te verkopen op UW

Net als vorig jaar, kwamen er via Google veel bezoekers op mijn artikel met tips om je kleding te verkopen via United Wardrobe. Doordat iedereen massaal thuis moest blijven, en waarschijnlijk de kledingkast is gaan uitruimen, werd dit artikel dus super goed gelezen. Inmiddels is United Wardrobe over genomen door Vinted en is dit artikel dus helaas niet meer zo relevant. Gelukkig heb ik ook een artikel geschreven met mijn tips om snel kleding te verkopen via Vinted, dus wie weet staat deze volgend jaar wel in dit lijstje.

united wardrobe verkoper

3. Keuken make-over met Portugese tegelstickers

Het artikel over de budget keuken make-over met Portugese tegelstickers, is denk ik mijn favoriete artikel van dit jaar. Nog steeds ben ik super blij met het eindresultaat. De keuken is nu veel gezelliger en huiselijker.

portugese tegelstickers keuken

4. Leuke mondkapjes om te dragen

Hier in Duitsland moest er in april al aan geloven: het verplicht dragen van een mondkapje in openbare gelegenheden. Daarom zette ik de leukste mondkapjes op een rij.

5. leuke dingen aan wonen in Duitsland

Het afgelopen jaar was tevens ook het eerste jaar dat ik in Duitsland woonde en daarom schreef ik een artikel met alle dingen die ik leuk vind aan wonen in Duitsland. Daarnaast schreef ik nog meer artikelen over het wonen in Duitsland, die kun je hier terug lezen.

Dat was het lijstje dan alweer. Eigenlijk wijkt het lijstje op de nummers 3, 4 en 5 niet zoveel af van het overzicht van de best gelezen blogposts uit 2019.

Wat vonden jullie het leukst om te lezen en wat zouden jullie in 2021 graag willen lezen?

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.