De best gelezen blogposts van 2019!

2020 is in zicht en nu zo aan het einde van het jaar vind ik het leuk om terug te blikken en te delen welke posts de knallers van 2019 waren. Benieuwd? Lees dan verder!

1. Hoe de CG methode werkt

Met stipt op 1: Mijn artikel over hoe je jouw natuurlijke haartype naar voren kunt laten komen door de Curly Girl methode. Ik schreef een mini uitleg over deze methode en ik liet de producten zien die ik op dat moment gebruikte. Inmiddels ben ik gestopt met de methode, omdat ik merkte dat andere producten op dit moment iets meer voor mijn haar doen. Benieuwd naar mijn uitleg? Je leest het hier.

2. Hoe het wél lukt om te verkopen op UW

Een artikel waar veel blogbezoekers op komen via Google is mijn artikel waarin ik mijn tips en tricks deel hoe ik redelijk snel mijn kleding verkoop via United Wardrobe. Dit is een app waarmee je heel handig jouw kledingkast opruimt én er ook nog een zakcentje aan verdient. Benieuwd? Lees het artikel hier.

3. De inrichting van mijn studentenkamer

Alweer 1,5 jaar geleden postte ik de blog waarin ik liet zien hoe ik mijn studentenpaleisje van 17m² had ingericht. In eerste instantie wilde ik het heel minimalistisch inrichten, maar gaan de weg kwam ik er achter dat ik het juist veel leuker vond om de kamer gezellig aan te kleden. Inmiddels ben ik afgestudeerd en woon er dus ook niet meer. Benieuwd hoe ik het destijds had ingericht? Lees dan hier verder.

4. Pompoen met zoete aardappel soep

Nog niet zo heel lang geleden deelde ik dit heerlijke soepje met pompoen en zoete aardappel. Perfect voor in de herfst en winter. Je vindt het recept hier.

5. Leuke bikini’s onder 20 euro

Een ander artikel dat goed ontvangen is, is het artikel met allemaal leuke bikini’s onder de 20 euro. Deze bikini’s had ik allemaal gevonden op Aliexpress, waar ik goede ervaringen mee heb. Bekijk de allerleukste bikini’s hier.

Wat vonden jullie het leukst om te lezen en wat zouden jullie in 2020 graag willen lezen?

Alvast een fijne jaarwisseling gewenst en alle goeds voor 2020!

Liefs, José

Ook leuk om te lezen:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.