De perfecte herfstkleur voor op de nagels: Army Green van Pink Gellac

Army Green Pink Gellac

Ik denk dat ik hem voor dit jaar gevonden heb: mijn favoriete herfstkleur voor op mijn nagels! Benieuwd naar hoe dit pareltje, Army Green van Pink Gellac eruit ziet? Kijk dan snel verder!

Het dragen van gellak

Sinds een tijdje ben ik overgegaan op het dragen van gellak. Ik vind het resultaat en de glans vaak mooier dan gewone nagellak en het blijft ook nog eens langer zitten. Daarnaast is het ook nog eens een leuke bezigheid en maak ik er altijd een me-time momentje van. Wil je ook zelf aan de slag? Dit zijn alle producten die je nodig hebt voor het zelf gellak zetten.

Army Green van Pink Gellac

Dit mooie kleurtje is zoals de naam Army Green Pink Gellac al verraad, legergroen en heeft een subtiele gouden glans. Heel pretty en een mooie herfstkleur. Meestal draag ik graag wat warmere rood tinten tijdens de herfst. Dit is natuurlijk een heel ander kleurtje! Een wat koelere groene kleur, dus best een klein beetje uit mijn comfort zone.

Op de foto’s draag ik drie laagjes, maar eigenlijk was de kleur na twee laagjes al dekkend genoeg. Ik ben erg tevreden. Waarschijnlijk zal ik deze kleur dit seizoen nog vaker gaan dragen. Ook het dragen in combinatie met gouden foliestukjes of andere nail art lijkt me tof.

Army Green Pink GellacPink Gellac Army Green

Draag je toch liever normale nagellak? Eerder schreef ik al over dit prachtige herfst kleurtje: Stop, Drop and Shop van Essie. Die kan ik je ook zeker aanraden.

Wat vinden jullie van deze kleur? Ik ben benieuwd!

Liefs, José.

Ook leuk om te lezen:

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.